Rating: 3.625 sterren
32 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Hans Mantel
24 dagen geleden

Goed gevarieerde lessen en voor elk niveau goed te doen.
Of je nou net begonnen bent of al gevorderd bent er is altijd genoeg uitdaging in de trainingen.
Tevens is het een leuke ontspannen groep mensen en die combinatie maakt dat ik elke les met veel plezier naar de trainingen toe ga.

Merike
een maand geleden

Wat is het heerlijk om buiten te sporten!
De lessen van Liza (en sidekick Pierre) zijn soms pittig maar super fijn. Inmiddels sport ik 3 keer in de week en voel me daardoor erg goed. Wat ik vooral heel leuk vind zijn de medesporters en de gezelligheid tijdens de lessen. Er gaat geen les voorbij waarbij er niet gelachen wordt!

Karen de Vries
2 maanden geleden

Liza heeft ervoor gezorgd dat sporten echt weer leuk is en je nooit met tegenzin gaat. Drie keer in de week en elke traning anders. Maar elke keer met een voldaan gevoel naar huis. Liza motiveert en stimuleert op een rustige en duidelijke manier.
Elke training weer een feestje!

Anita
2 maanden geleden

Liza heeft samen met mij gezocht naar een voedingspatroon dat bij mijn leeftijd en leven past. Ze heeft mij praktische handvatten gegeven met genoeg keuze mogelijkheden. Liza inspireert en motiveert. Geen dieet, Geen moeten, maar een andere manier van met voeding omgaan en bewuste keuzes maken.
Hoe verassend dat ik juist door meer te eten nu aan het afvallen ben. Geen honger, ik voel mij fit en de kilo's verdwijnen. Nog een paar kilo te gaan, maar dat gaat met de coaching van Liza zeker lukken!