Rating: 3.6 sterren
35 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Iris
een maand geleden

Sinds januari sport ik bij Liza en Pierrë.
Eerst 1x in de week, maar al snel wilde ik meer. Nu sport ik 3 x in de week met enorm veel plezier.
Liza kijkt naar ieder individu, en haalt het beste in je naar boven. Ze weten mij enorm te motiveren om iedere keer een schepje erbovenop te doen. Ik was eerst alleen van het hardlopen maar nu ik ook op kracht train merk ik dat het hardlopen ook steeds makkelijker gaat. Heerlijk
De vibe in de groep is super, en er word dus ook regelmatig gelachen, ook belangrijk.

Liza en Pierrë, jullie zijn toppers. Blijf vooral zo doorgaan.

Petra Krab
een maand geleden

Ruim twee maanden train ik nu bij Liza. Vanaf de eerste les voel ik me daar thuis. Er is veel persoonlijke aandacht en wordt rekening gehouden met je eigen niveau. De sfeer in de groepen is heel prettig. De lessen zijn afwisselend, heerlijk in de buitenlucht. Omdat ik naast opbouwen van kracht en conditie ook wat kilo’s wil kwijtraken, heb ik bij Liza om een voedingsadvies gevraagd. Inmiddels ben ik ruim 6 kilo afgevallen en voel ik mij steeds sterker en fitter worden. Liza is een topper.

Anne-Marije
5 maanden geleden

Na 2 jaar niet meer gesport te hebben toch weer gestart bij Liza na goede berichten over haar lessen gehoord te hebben.
En daar was niets van gelogen!
Vooral Liza's enthousiaste en motiverende benadering voelt goed waardoor ik graag weer kom sporten. De afwisselende trainingen op prachtige locaties maken het helemaal af.

Gerda
5 maanden geleden

Doordat ik twee jaar niet gesport had begonnen oude blessures weer op te spelen (ik ben 66 :)
Me'n schouder, me'n knie. Heel vervelend. Drie maanden geleden heb ik me aangesloten bij het supersportgebeuren van Liza. Door haar goeie alternatieven en adviezen het een beetje anders te doen bij oefeningen die moeizaam gingen merk ik nu al enorme verbetering. Ik weet nu zeker dat het weer goedkomt: wat een opluchting!
Gerda

Hans Mantel
6 maanden geleden

Goed gevarieerde lessen en voor elk niveau goed te doen.
Of je nou net begonnen bent of al gevorderd bent er is altijd genoeg uitdaging in de trainingen.
Tevens is het een leuke ontspannen groep mensen en die combinatie maakt dat ik elke les met veel plezier naar de trainingen toe ga.

Merike
6 maanden geleden

Wat is het heerlijk om buiten te sporten!
De lessen van Liza (en sidekick Pierre) zijn soms pittig maar super fijn. Inmiddels sport ik 3 keer in de week en voel me daardoor erg goed. Wat ik vooral heel leuk vind zijn de medesporters en de gezelligheid tijdens de lessen. Er gaat geen les voorbij waarbij er niet gelachen wordt!

Karen de Vries
7 maanden geleden

Liza heeft ervoor gezorgd dat sporten echt weer leuk is en je nooit met tegenzin gaat. Drie keer in de week en elke traning anders. Maar elke keer met een voldaan gevoel naar huis. Liza motiveert en stimuleert op een rustige en duidelijke manier.
Elke training weer een feestje!

Anita
7 maanden geleden

Liza heeft samen met mij gezocht naar een voedingspatroon dat bij mijn leeftijd en leven past. Ze heeft mij praktische handvatten gegeven met genoeg keuze mogelijkheden. Liza inspireert en motiveert. Geen dieet, Geen moeten, maar een andere manier van met voeding omgaan en bewuste keuzes maken.
Hoe verassend dat ik juist door meer te eten nu aan het afvallen ben. Geen honger, ik voel mij fit en de kilo's verdwijnen. Nog een paar kilo te gaan, maar dat gaat met de coaching van Liza zeker lukken!