Rating: 3.5869565217391 sterren
46 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Margreet de Wit
een jaar geleden

Na ongeveer een jaar met veel plezier sporten bij Liza lag ik er wegens een operatie 2 maanden uit. Samen hebben we ervoor gezorgd dat ik sterk en fit (mede ook door de juiste voeding) de operatie in ging, waardoor ik weer snel opkrabbelde na mijn operatie.
Het was mijn eigen keuze om 6 weken na mijn operatie met Personal Training te starten, ipv de groepslessen...juist om daarna weer moeiteloos te kunnen aansluiten bij de groep. Vandaag heb ik mijn laatste PT gehad en ik heb hier echt van genoten. Het feit dat we samen de juiste opbouw konden bepalen en dat ik me weer sterker voelde worden was voor mij echt de juiste aanpak. Ik ben weer klaar voor de groepslessen en kijk daar ook erg naar uit!
Dankjewel Liza! Ik heb veel zin in de groepslessen, maar de PT was ook erg gezellig haha :-)

Ivonne Ronday
een jaar geleden

Na meer dan 10 jaar niet gesport te hebben, ging vorig jaar de knop om. Het plezier met sporten weer gevonden bij Liza non stop. Eerst 1 keer per week en nu 2 keer per week.
Na een half jaar weer sporten, vond ik het tijd om ook wat aan mijn gewicht te doen. Na een voeding advies gesprek met Liza te hebben gehad ben ik nu 10 kg kwijt . Ik voel me steeds beter. Fitter , sterker en slanker.
Dank je Liza. Voor je motivatie♡♡

Iris
2 jaar geleden

Sinds januari sport ik bij Liza en Pierrë.
Eerst 1x in de week, maar al snel wilde ik meer. Nu sport ik 3 x in de week met enorm veel plezier.
Liza kijkt naar ieder individu, en haalt het beste in je naar boven. Ze weten mij enorm te motiveren om iedere keer een schepje erbovenop te doen. Ik was eerst alleen van het hardlopen maar nu ik ook op kracht train merk ik dat het hardlopen ook steeds makkelijker gaat. Heerlijk
De vibe in de groep is super, en er word dus ook regelmatig gelachen, ook belangrijk.

Liza en Pierrë, jullie zijn toppers. Blijf vooral zo doorgaan.

Petra Krab
2 jaar geleden

Ruim twee maanden train ik nu bij Liza. Vanaf de eerste les voel ik me daar thuis. Er is veel persoonlijke aandacht en wordt rekening gehouden met je eigen niveau. De sfeer in de groepen is heel prettig. De lessen zijn afwisselend, heerlijk in de buitenlucht. Omdat ik naast opbouwen van kracht en conditie ook wat kilo’s wil kwijtraken, heb ik bij Liza om een voedingsadvies gevraagd. Inmiddels ben ik ruim 6 kilo afgevallen en voel ik mij steeds sterker en fitter worden. Liza is een topper.

Anne-Marije
2 jaar geleden

Na 2 jaar niet meer gesport te hebben toch weer gestart bij Liza na goede berichten over haar lessen gehoord te hebben.
En daar was niets van gelogen!
Vooral Liza's enthousiaste en motiverende benadering voelt goed waardoor ik graag weer kom sporten. De afwisselende trainingen op prachtige locaties maken het helemaal af.

Merike
2 jaar geleden

Wat is het heerlijk om buiten te sporten!
De lessen van Liza (en sidekick Pierre) zijn soms pittig maar super fijn. Inmiddels sport ik 3 keer in de week en voel me daardoor erg goed. Wat ik vooral heel leuk vind zijn de medesporters en de gezelligheid tijdens de lessen. Er gaat geen les voorbij waarbij er niet gelachen wordt!